Sloboda i Vojin već u petnaest godina u skladnom braku, imaju dve ćerke, a svoj privatni život uspevaju da čuvaju od očiju javnosti uprkos tome što su oboje poznati. 

Interesantan je podatag da su na "ludi kamen", na filmu i u životu ukupno stali tri puta. Prvi put su sudbonosno "da" izgovorili u seriji bre stvarnog braka, drugi put su to uradili i u realnosti, dok su treći ponovo za potrebe snimanja serije.

Publiku su osvojili svojom jednostavnošću i šarmom, žive kao da i nisu poznate ličnosti. Mnogi pratioci, ali i kolege misle da su oni idealni partneri bilo to na filmu ili u životu. 

Kao što je već rečeno, glumica je odlučila da podeli sa svojim pratiocima fotografiju sa venčanja i time oduševila fanove. Ona je imala šiške sve do očiju, dok je on nosio pederušu, a odevne kombinacije bile su pun pogodak.

Foto: Printskrin/Jutjub/ Klasik TV

 

Sloboda je od Vojina mlađa deset godina, a upoznali su se 2002. na snimanju filma "Zona Zamfirova",tada su prve simpatije prerasle u pravu ljubav. 

Venčali su se u hramu Svetog Vasilija Ostroškog u Beogradu, a tim povodom organizovali su intimnu ceremoniju na kojoj mediji nisu bili pozvani.

(Blic)

BONUS VIDEO: