Слобода и Војин већ у петнаест година у складном браку, имају две ћерке, а свој приватни живот успевају да чувају од очију јавности упркос томе што су обоје познати. 

Интересантан је податаг да су на "луди камен", на филму и у животу укупно стали три пута. Први пут су судбоносно "да" изговорили у серији бре стварног брака, други пут су то урадили и у реалности, док су трећи поново за потребе снимања серије.

Публику су освојили својом једноставношћу и шармом, живе као да и нису познате личности. Многи пратиоци, али и колеге мисле да су они идеални партнери било то на филму или у животу. 

Као што је већ речено, глумица је одлучила да подели са својим пратиоцима фотографију са венчања и тиме одушевила фанове. Она је имала шишке све до очију, док је он носио педерушу, а одевне комбинације биле су пун погодак.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ Класик ТВ

 

Слобода је од Војина млађа десет година, а упознали су се 2002. на снимању филма "Зона Замфирова",тада су прве симпатије прерасле у праву љубав. 

Венчали су се у храму Светог Василија Острошког у Београду, а тим поводом организовали су интимну церемонију на којој медији нису били позвани.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: