RFC promocija bavi se organizacijom raznih borbi, a često na suočavanju boraca dolazi do žestokih fizičkih obračuna te se čelnici maksimalno trude da dobro "zakuvaju" stvari među borcima.

Tokom intervjua postavljaju se škakljiva pitanja i to često dovodi do eksplozije brojnih boraca koji potom burno reaguju i dolazi do fizičkih obračuna.

Odnedavno je deo ove promocije i poznata kazahastanska džudistkinja Aigerim Abilakdirova. Ova 27-godišnjakinja je imala zapažene rezultate u džudu, ali je odlučila da se okuša i u mešovitim borilačkim veštinama.

Ova mlada dama je odmah postala meta određenih boraca. Tako ju je sunarodnik Alpams Utelov prozvao na Instagramu i poslao joj je bizarnu poruku. Ona je odlučila javno da ga pita šta je hteo da kaže, a on je ispalio:

 

 

- Verovatno sam ti napisao nešto o zubima.

To je razbesnelo ovu 27-godišnjakinju. Prvo je Utelova gađala flašom, a zatim je krenula da se obračuna s njim, a umalo se to i desilo.

Na kraju je najgore prošao radnik obezbeđenja. On je pokušao da zaustavi devojku koja nema više od 50 kilograma i nije se dobro proveo. Olako je shvatio svoj zadatak i ona ga je ekspresno poslala na pod te nije znao šta ga je snašlo. Izgledao je iznenađeno, pogubljeno i poprilično se osramotio u ovom slučaju.

- Razlog mog napada na Alpamisa je to što me je vređao na svom Instagramu, zbog čega sam htela da ga pitam, ali sam nažalost bila sprečena - objasnila je Abilakdirova na svom Instagram profilu.

 

 

DŽudisti su poznati kao zaista vrhunski borci. Idealni su za MMA svet i dosta je onih koji su se nakon džudo karijere odlučili preći u mešovite borilačke veštine.

Među njima je očigledno i lepa Aigerim. Ona čeka svoju prvu borbu, a dok se to ne desi može uživati u tituli Mis Evrope, te zlatnim medaljama s azijskog prvenstva i Svetskog prvenstva u graplingu.

 

BONUS VIDEO:

(Sportsport.ba)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".