РФЦ промоција бави се организацијом разних борби, а често на суочавању бораца долази до жестоких физичких обрачуна те се челници максимално труде да добро "закувају" ствари међу борцима.

Током интервјуа постављају се шкакљива питања и то често доводи до експлозије бројних бораца који потом бурно реагују и долази до физичких обрачуна.

Однедавно је део ове промоције и позната казахастанска џудисткиња Аигерим Абилакдирова. Ова 27-годишњакиња је имала запажене резултате у џуду, али је одлучила да се окуша и у мешовитим борилачким вештинама.

Ова млада дама је одмах постала мета одређених бораца. Тако ју је сународник Алпамс Утелов прозвао на Инстаграму и послао јој је бизарну поруку. Она је одлучила јавно да га пита шта је хтео да каже, а он је испалио:

 

 

- Вероватно сам ти написао нешто о зубима.

То је разбеснело ову 27-годишњакињу. Прво је Утелова гађала флашом, а затим је кренула да се обрачуна с њим, а умало се то и десило.

На крају је најгоре прошао радник обезбеђења. Он је покушао да заустави девојку која нема више од 50 килограма и није се добро провео. Олако је схватио свој задатак и она га је експресно послала на под те није знао шта га је снашло. Изгледао је изненађено, погубљено и поприлично се осрамотио у овом случају.

- Разлог мог напада на Алпамиса је то што ме је вређао на свом Инстаграму, због чега сам хтела да га питам, али сам нажалост била спречена - објаснила је Абилакдирова на свом Инстаграм профилу.

 

 

Џудисти су познати као заиста врхунски борци. Идеални су за ММА свет и доста је оних који су се након џудо каријере одлучили прећи у мешовите борилачке вештине.

Међу њима је очигледно и лепа Аигерим. Она чека своју прву борбу, а док се то не деси може уживати у титули Мис Европе, те златним медаљама с азијског првенства и Светског првенства у граплингу.

 

БОНУС ВИДЕО:

(Спортспорт.ба)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".