Policija u Majdanpeku je uhapsila S. M.(25), Dejanovu suprugu Slađanu P. (28) i sedamnaestogodišnjaka zbog sumnje da su počinili krivično delo teško ubistvo.

S. M. i sedamnaestogodišnjak se sumnjiče da su 5. avgusta po prethodnom dogovoru sa Slađanom P., koja je pružala informacije o kretanju svog supruga na lokalnom putu sačekali Dejana, prišli mu i udarili ga više puta drvenom motkom i bejzbol palicom koje je obezbedila upravo supruga nesrećnog muškarca, nakon čega je od zadobijenih povreda preminuo.

- Pomogli smo Slađani i deci finansijski kada smo čuli da je Dejan nastradao, potpuno smo sada zatečeni ovom situacijom. Tuga je velika za decu - pričaju prijatelji.

Osumnjičeni će nakon isteka zadržavanja od 48 sati, biti privedeni tužiocu dok je sedamnaestogodišnjaku određen pritvor.

Foto: Društvene mreže

 

Naručila ubistvo muža, pa glumila ucveljenu udovicu

Podsetimo, Dejan Paunović (33) iz Majdanpeka stradao je 5. avgusta, kada je pronađen u zapaljenom automobilu pored puta. Juče je otkrivena pozadina - njegova supruga Slađana (28) je organizovala muškarca S. M. (25) i maloletnika (17) da tog jutra ubiju Dejana i pokušaju da prikriju zločin da sve izgleda kao saobraćajna nesreća!

Tog 5. avgusta oko 5.30 časova ujutru pored puta je zatečen automobil, koji je u potpunosti izgoreo. Sve se dogodilo u mestu Klokočevac, nedaleko od Dejanove kuće.

Vatrogasci su za volanom zatekli ugljenisano telo muškarca. Tada se pretpostavljalo da je vozio neispravan automobil, da je sleteo sa puta, prevrnuo se i zapalio.

Tri meseca od nesreće otkrivena je mračna istina - Dejan je ubijen, a uhapšeni su S. M. (25), maloletnik (17) i supruga Slađana, koja je naručila ovo ubistvo.

Foto: Društvene mreže

 

Porodica od početka sumnjala

Dejanov brat od tetke istakao je ranije za "Blic" da mu je odmah bilo sumnjivo kako mu se zapalio auto tokom vožnje.

- Jednostavno mi je bilo čudno sve to. Nisam mogao da poverujem da se to desilo i da niko nije reagovao. Bilo mi je sumnjivo. Dejan je bio bistar, sposoban.. Viđali smo se svaki dan na poslu - rekao je neutešni brat.

Dodao je i da je Dejana video dan pre nego što je mučki ubijen, te da mu nije delovao kao da ima problem u kući.

- Sreli smo se u selu, kupovao je hranu za posao kao i svakog drugog dana. Pitao sam ga kako je, na šta mi je on odgovorio da je "sve ok". Bio je veseo, ništa u njegovom ponašanju nije mi ukazalo da ima neki problem - izjavio je brat.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".