Prema rečima dede ubijenog deteta, dečak ubica je pozvao telefonom svog druga kobnog jutra. Kako deda kaže, on nije ni znao gde je njegov unuk otišao.

- Policija je uzela mobilne telefone i jednog i drugog dečaka. Oni su poslati na veštačenje - kaže izvor. Telefoni bi mogli da odaju značajne informacija za istragu.

- Iz njihovog dopisivanja moglo bi se prepoznati da li su imali ranijih nesuglasica i kakav im je bio odnos, s obzirom na to da se tvrdi da su bili dobri drugari. Takođe, biće utvrđeno kakve su poruke razmenjivali kobnog jutra, noć pre i prethodnih dana - kaže izvor i dodaje:

- Važno je obratiti pažnju i na internet pretrage, pogotovo što postoje sumnje da je dečak ubica crtao satanističke simbole.

"Pričao je sam sa sobom"

Deda ubijenog dečaka ispričao je i da je porodica upozoravala ubijenog dečaka na tog druga.

- Moj unuk je divno dete, učestvovao je na nekim literarnim takmičenjima, on je i tog drugog dečaka uključio u košarkaški klub. Ali to dete je mračan tip, nekako neobjašnjivo se ponašalo to dete. Išao je ulicom sam, pričao nešto sam sa sobom. Sve smo radili da ga odvojimo od njega. Onda su se pojavili ti satanistički znaci koje sam video. Otišao sam u školu i primetio te znake na školi i kući pored. Niko nije reagovao. To je zataškavano kao i druge prijave da je ovaj znao da maltretira druge đake - ispričao je deka.

Podsetimo, Andrej je ubijen u četvrtak oko 11 sati. Prema informacijama koje posedujemo, zločin se dogodio u potkrovlju jedne kuće.

Očevici tvrde da su ih videli da se svađaju na ulici, nakon čega je došlo do zločina.

- Nešto su se verovatno pokoškali malo i počela je tuča. Svi su u šoku, oni su se družili. Ali, ako je tuča izbila neočekivano, kako je M.M. imao kuhinjski nož - priča komšija.

Prema informacijama koje posedujemo, zločin se dogodio u potkrovlju jedne kuće.

- Drugog dečaka su građani zatekli kako se tetura ispred kuće i pozvali su policiju. Taj dečak je prevezen u bolnicu. Nađen je nož - kaže izvor "Blica".

Dečak Andrej Simić će danas biti sahranjen.

BONUS VIDEO:

(Kurir, Blic)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".