Pevačica Mia Borisavljević pojavila se večeras sa svojim suprugom Bojanom Grujićem, na jednom prestoničkom događaju, a izgledom su zasenili sve.

Mia i Bojan došli su sređeni i skockani. Pevačica je ponela elegantnu haljinu sa šlicem do kuka, dok je njen suprug bio u majici i pantalonama, a svi su primetili da se uskladili boje stajlinga.

Foto: ATA images

 

Naime, pevačica sa suprugom, koji takođe vredno trenira, pokrenula je privatni biznis, te je otvorila nekoliko lokala za vežbanje, a nedavno je odlučila da otvori još jedan u svom rodnom Valjevu. Nakon otvaranja, pevačicin lokal je kamenovan, a ona je sada otkrila šta se tačno desilo.

Foto: ATA images

 

- Toliko je to dobro u početku krenulo i napravilo je pometnju prema drugim teretanama i fitnes centrima, pa je došlo do neke ljubomore. Nije ništa strašno, nego je kamen bačen i razbio se izlog. Nije strašna šteta, malo su zagrebali, bilo je zlonamerno, ali oprošteno im je. Nisam se uplašila, kamere su sve snimile, oprošteno je sve, jer znam o čemu se radi - rekla je Mia, pa progovorila o deci.

- Da sam dobila dvoje dece i da se nisam posvetila porodici, bila bih kompletna budala. Žene koje imaju decu me razumeju, deca su prioritet, a bitno mi je i da ja budem srećna i da ništa ne radim na silu. Majku često pitam za decu, da li sam ja ovakva bila - otkrila je pevačica.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".