Певачица Миа Борисављевић појавила се вечерас са својим супругом Бојаном Грујићем, на једном престоничком догађају, а изгледом су засенили све.

Миа и Бојан дошли су сређени и скоцкани. Певачица је понела елегантну хаљину са шлицем до кука, док је њен супруг био у мајици и панталонама, а сви су приметили да се ускладили боје стајлинга.

Фото: АТА имагес

 

Наиме, певачица са супругом, који такође вредно тренира, покренула је приватни бизнис, те је отворила неколико локала за вежбање, а недавно је одлучила да отвори још један у свом родном Ваљеву. Након отварања, певачицин локал је каменован, а она је сада открила шта се тачно десило.

Фото: АТА имагес

 

- Толико је то добро у почетку кренуло и направило је пометњу према другим теретанама и фитнес центрима, па је дошло до неке љубоморе. Није ништа страшно, него је камен бачен и разбио се излог. Није страшна штета, мало су загребали, било је злонамерно, али опроштено им је. Нисам се уплашила, камере су све снимиле, опроштено је све, јер знам о чему се ради - рекла је Миа, па проговорила о деци.

- Да сам добила двоје деце и да се нисам посветила породици, била бих комплетна будала. Жене које имају децу ме разумеју, деца су приоритет, а битно ми је и да ја будем срећна и да ништа не радим на силу. Мајку често питам за децу, да ли сам ја оваква била - открила је певачица.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".