Pošto se izgrlio sa svojom emotivnom partnerkom, Zoran je dao i kratku izjavu.

- Prema meni je ovde tretman bio odličan, ustanova za svaki pohvalu. Čekam da dođem kući. Srećno i hvala vam. Ne znam šta će biti dalje zaista - kaže za Kurir Zoran Marjanović.

Međutim, Zoran i Zorica nisu mogli odmah da krenu jer su imali peh sa automobilom.

Zorica je odmah objasnila šta se desilo.

- U svom uzbuđenju sam ostavila nešto upaljeno i izvuklo mi je bateriju, baš smo baksuzi.

On je trenutno u automobilu sa svojom partnerkom koja je idmah pozvala njegovu porodicu da razgovara sa njima i javi im da Zoran dolazi kući.

Podsetimo, apelacioni sud u Beogradu, nakon održane sednice veća, danas je doneo rešenje kojim je okrivljenom Zoranu Marjanoviću ukinut pritvor i određeno je da se isti odmah pusti na slobodu.

- Polazeći od toga da pritvor predstavlja najstrožu meru za obezbeđenje prisustva okrivljenog i nesmetano vođenje krivičnog postupka, te da je obaveza suda da trajanje pritvora svede na najkraće neophodno vreme i da u toku celog postupka pritvor ukine čim prestanu razlozi zbog kojih je određen, Apelacioni sud je imajući u vidu da se kritični događaj desio 2. aprila 2016. godine, dakle pre više od sedam godina, te da je u odnosu na kritični događaj okrivljeni lišen slobode tek 15. septembra 2017. godine i da se u pritvoru nalazio do 12. jula 2018. godine kada mu je isti ukinut - navodi se u odluci Apelacionog suda da Marjanoviću ukine pritvor.

BONUS VIDEO:

(Kurir)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".