Prethodne dve večeri bilo je posebno interesantno kod VIP ulaza, gde su s novinarima razgovarali članovi Aleksandrine familije, kao i brojne poznate ličnosti iz srpskog javnog života, a i večeras, treći put zaredom, na koncert svoje naslednice došla je i ponosna majka Borka Mihajlović.

Foto: ATA images

 

Mama Borka je i ove večeri svojim izgledom privukla veliku pažnju svih prisutnih, kao i fotoreportera. Ovaj put se odlučila za crno odelo i crno-bele patike.

Foto:ATA images

 

Borka je u kratkom intervju za medije prokomentarisala izjavu Jelene Karleuše, koja je u negativnom kontekstu dala svoj sud o muzici mlade zvezde.

- Nemam komentar zista, sve se vidi iz priloženog. To vam je dovoljan komentar - odsečno je rekla Prijina majka.

Foto: K1 printskrin

 

Podsetimo, Jelena je nedavno otvoreno ispričala šta misli o mlađoj koleginici Aleksandri Prijović, koja je trenutno u jeku popularnosti.

- Samo Milica ima hit. Pesmu "Mašala" koju je snimila ove godine sa mnom - rekla je pop diva u emisiji "Prvi red", a na konstatacije novinara da Aleksandra ima hit "Dam, dam, dam" sa novog albuma, poručila je:

- O čijem albumu da pričaju?! Sve što se snimilo ove godine, nije se desio ni jedan veliki hit. Prijovićkina pesma je za mene 2001. godina. Devojka je super, "Zvezde Granda" su super, ali oni su prosto treš, a ja smatram da mi moramo da idemo napred. Nikako 2001. godina - istakla je Karleuša.

Kurir

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".