Pevač Toma Zdravkovć ostavio je neizbrisiv trag u svetu narodne muzike, a o njegovom liku i delu nedavno je snimljen i film.

NJegova udovica Gordana Zdravković održala je 32. pomen pevaču, na Centralnom groblju, a tom prilikom za medije oplela je po Banetu Obradoviću. Kako je ispričala, on ju je pokrao i potpuno prevario po svim mogućim osnovama i dodala da je on uzeo sve što ima veze sa filmom. Tomina udovica je rekla i da je ona kriva jer nije pročitala ugovo

Foto:ATA images

 

 

"Oni su mene prevarili za film. Potpisala sam jedan ugovor za film, koji nisam čitala, tako da je Bane Obradović uradio sve u svoju korist. Verovatno je to sve bilo planski, čim nije hteo da potpiše. Verovala sam im, nisam sumnjala u njega. Pričala sam sa Bjelogrlićem: Ti jesi oštećenja, ali ja ti ne mogu ništa pomoći, ja sam njega isplatio", rekla je Gordana, potom dodala će zabraniti emitovanje serije u dogovoru sa advokatom.

Kako je rekla od Tominih pesama je dobila 100 dinara prošle godine od prava i tvrdi da su je svi prevarili. Gordana je rekla i da je svi izbegavaju pa čak i Aco Pejović.

"Sin je morao da ugasi FB posle filma jer su im svi tražili pare, a oni nisu dobili dinar. On je znao da je Obradović prevarant", rekla je Zdravkovićeva.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".