Певач Тома Здравковћ оставио је неизбрисив траг у свету народне музике, а о његовом лику и делу недавно је снимљен и филм.

Његова удовица Гордана Здравковић одржала је 32. помен певачу, на Централном гробљу, а том приликом за медије оплела је по Банету Обрадовићу. Како је испричала, он ју је покрао и потпуно преварио по свим могућим основама и додала да је он узео све што има везе са филмом. Томина удовица је рекла и да је она крива јер није прочитала угово

Фото:АТА имагес

 

 

"Они су мене преварили за филм. Потписала сам један уговор за филм, који нисам читала, тако да је Бане Обрадовић урадио све у своју корист. Вероватно је то све било плански, чим није хтео да потпише. Веровала сам им, нисам сумњала у њега. Причала сам са Бјелогрлићем: Ти јеси оштећења, али ја ти не могу ништа помоћи, ја сам њега исплатио", рекла је Гордана, потом додала ће забранити емитовање серије у договору са адвокатом.

Како је рекла од Томиних песама је добила 100 динара прошле године од права и тврди да су је сви преварили. Гордана је рекла и да је сви избегавају па чак и Ацо Пејовић.

"Син је морао да угаси ФБ после филма јер су им сви тражили паре, а они нису добили динар. Он је знао да је Обрадовић преварант", рекла је Здравковићева.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".