Pavel Zarubin, reporter jedne ruske televizije, upitao je Kadirova da prokomentariše glasine da mu je zdravlje ozbiljno narušeno i da se navodno nalazi u bolnici.

- Toliko su pisali o vama i vašem zdravlju poslednjih dana i nedelja. Šta biste mogli da odgovorite tim ljudima - upitao je Zarubin.

Kadirov se na to nasmejao i pokazao bicepse.

- Ahmat snaga - rekao je Ramzan Kadirov.

Proteklih dana strani mediji pisali su da se Kadirov nalazi u komi zbog teške bolesti bubrega. Pojedini mediji su u jednom momentu tvrdili i da je hospitalizovan u Moskvi, a nekoliko puta je čak objavljeno i da je preminuo.

Kadirov se i tada oglasio i demantovao glasine o svojoj bolesti. On je tada rekao da je posetio ujaka u Moskvi, koji se nalazi u Centralnoj kliničkoj bolnici, prenosi RIA novosti.

- Prijatelji, ovih dana naša porodica je bila veoma zabrinuta za našeg dragog strica Magomeda Abdulkamidoviča Kadirova. Slava Svevišnjemu, on se već oporavlja. Tokom radnog putovanja u Moskvu, prvom prilikom, posetio sam Centralnu kliničku bolnicu, gde sam ga zatekao dobro raspoloženog - napisao je Kadirov u opisu videa koji je objavio na svom Telegram kanalu.

Govoreći o svom zdravlju, Kadirov je naglasio da je on "živ i zdrav i da uopšte ne razume zašto bi se pravila gužva čak i da je bolestan".

- To, istovremeno, ima svojih prednosti – publika je saznala koji mediji otvoreno lažu svoje čitaoce - zaključio je Kadirov.

Mediji su poslednjih dana pisali da je šef Čečenije navodno bolestan i da se nalazi na medicinskim procedurama u Centralnoj kliničkoj bolnici.

Pre toga, pojavile su se glasine o njegovoj smrti, što je Kadirov lično negirao.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".