Павел Зарубин, репортер једне руске телевизије, упитао је Кадирова да прокоментарише гласине да му је здравље озбиљно нарушено и да се наводно налази у болници.

- Толико су писали о вама и вашем здрављу последњих дана и недеља. Шта бисте могли да одговорите тим људима - упитао је Зарубин.

Кадиров се на то насмејао и показао бицепсе.

- Ахмат снага - рекао је Рамзан Кадиров.

Протеклих дана страни медији писали су да се Кадиров налази у коми због тешке болести бубрега. Поједини медији су у једном моменту тврдили и да је хоспитализован у Москви, а неколико пута је чак објављено и да је преминуо.

Кадиров се и тада огласио и демантовао гласине о својој болести. Он је тада рекао да је посетио ујака у Москви, који се налази у Централној клиничкој болници, преноси РИА новости.

- Пријатељи, ових дана наша породица је била веома забринута за нашег драгог стрица Магомеда Абдулкамидовича Кадирова. Слава Свевишњему, он се већ опоравља. Током радног путовања у Москву, првом приликом, посетио сам Централну клиничку болницу, где сам га затекао добро расположеног - написао је Кадиров у опису видеа који је објавио на свом Телеграм каналу.

Говорећи о свом здрављу, Кадиров је нагласио да је он "жив и здрав и да уопште не разуме зашто би се правила гужва чак и да је болестан".

- То, истовремено, има својих предности – публика је сазнала који медији отворено лажу своје читаоце - закључио је Кадиров.

Медији су последњих дана писали да је шеф Чеченије наводно болестан и да се налази на медицинским процедурама у Централној клиничкој болници.

Пре тога, појавиле су се гласине о његовој смрти, што је Кадиров лично негирао.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".