Proslavljeni fudbaler, a sada trener želi da stavi tačku na insinuacije o veselju, za koje se spekulisalo u javnosti da će biti do kraja ove godine, i do detalja otkriva stav svoje porodice o tome.

- Moram ujedno da se ogradim i reagujem da nije tačno i nije prvi put da neko plasira laži i gluposti o mojoj porodici. Neka puste familiju i decu da žive normalno i napreduju u svom životu. Neće nama niko odlučivati o našim principima života, datumima, mestima i drugim detaljima i prvi koji budu znali i saznali za to su naravno roditelji, zatim familija i prijatelji. Nema svadbe ove godine i da će biti u Beogradu, jer o tome nismo pričali. U našoj familiji vlada hijerarhija koja se poštuje i respektuje i mi kao porodica komuniciramo svaki dan. I kad se ne čujemo, razumemo se odlično i imamo svoj identitet i kulturu koju smo stvorili kroz svoj put i život u našem procesu i viziji života - rekao je Gudelj.

On se osvrnuo na profesionalni i privatni život svog naslednika i porodice:

Foto: N. Skenderija

 

- Život sportiste fudbalera je težak i podrazumeva puno odricanja od porodice, dece, putovanja. Jedno vreme sam bio profesionalno u Kini, Nemanja je ostao sam u Španiji, mlađi sin Dragiša sam u Portugalu i supruga Olivera sama s našom ćerkom Vanjom u Holandiji. Razdvojeni po čitavom svetu, ali uvek vezani srcem. To je bio jedan period života koji je imao svoju težinu i u kom smo dobili veliko iskustvo i takođe nas je ojačalo još više kao familiju. Imati i održavati porodicu je najdragoceniji uspeh. Za familiju, takođe i brak se treba uvek boriti i da biste ga održali morate biti jaki, morate imati veliku dušu, čist um i srce koje veruje. Familija je svetinja i brak je sveta zajednica dvoje ljudi - istakao je Gudelj.

Podsetimo, Nemanja i Anastasija venčali su se u tajnosti krajem jula u manastiru Rajinovac, ali su to objavili na Instagramu posle nekog vremena. S njegove strane kumovao je njegov dugogodišnji prijatelj koji nije iz sveta poznatih, dok je Anastasija za kumu izabrala najbolju prijateljicu, glumicu Taru Milutinović, unuku slavnog fudbalera Bore Milutinovića.

(Kurir)

BONUS VIDEO: