Međutim, kako je istakao, planira da to učini i lično. Mladom političaru je navodno zapretio, te poručio da bi mu se uskoro „nešto moglo desiti“, a izvređao svoju suprugu Tanju.

- Kad ljubi moju ženu, da li njene usne imaju sladak ili gorak ukus? Svaki put kada smo nas dvoje vodili ljubav, ja sam joj sv*****o u usta. Sada taj čovek može samo da pojede moje ostatke. Ovo je moje prvo i jedino upozorenje za njega. Tanja je još uvek zakonski moja žena. Ne bih želeo da mu se nešto slučajno dogodi. Rekao je Dušan za "Kurir".

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić/Ata images

 

Izgleda da ne može da prihvati činjenicu da je njegova bivša krenula dalje, te da je konačno srećna pored drugog muškarca, a da to nije on.

Međutim, Draško je, kao svaki pravi muškarac, zaštitio i pružio podršku ženi koju voli i poručio joj da se ne sekira. Blizak prijatelj Stanivukovićevog prijatelja je ispričao da Draška Dušanove reči i pretnje nisu uplašile, naprotiv, prenosi Alo.

- NJemu je smešno ponašanje muškarca koji je ostavljen i koji to ne može da prihvati. Takođe, te ružne reči na račun žene su neoprostive. O pretnjama da ne govorimo. Koji to muškarac preti? Kakav je to čovek pre svega? - pita se blizak prijatelj gradonačelnika Banjaluke, koji ističe da Draška ništa ne može da otera od Tanje.

- Nikada nije bio zaljubljen ni u jednu ženu kao u Tanju. Ne smeta mu što ima decu ni što njen odnos s Dušanom još nije regulisan. Spreman je da čeka da se i zvanično razvede, a kako sada stvari stoje, ne bi me začudilo ni da je zaprosi nakon toga - kaže izvor.

- Ni Drašku ni meni nije jasno zbog čega je Dušan ne ostavi na miru i ne pusti je da bude srećna s kim ona želi? Oni odavno nisu zajedno, taj čovek koji joj je i decu svojevremeno kidnapovao ne zaslužuje ni ime da mu spomene, a kamoli da ima bilo kakvu komunikaciju s njim - kaže on, i dodaje:

Foto: M. Anđela, Tanjug/Dragan Kujundžić, Jutjub printskrin/ Area 7 Entertainment

 

- Za razliku od Jovančevića, Draško je gospodin koji se nikada ne bi spuštao na taj nivo i raspravljao se s njim putem medija. Tanju je savetovao takođe da se ne oglašava ovim povodom, već da uživaju u svojoj ljubavi - završio je izvor.

Ni Tanja Savić, ali i sa Dušan Jovančević nisu bili dostupni za komentar.

(Kurir, Alo) 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".