Trenutno se u "Eliti", ali i van nje, vodi rat protiv Ane Ćurčić. NJena bivša prijateljica Milena Kačavenda i Marko Đedović iznose sav prljav veš od drugoplasiranoj takmičarki "Zadruge 6", dok isto rade i Anine nekadašnje fan stranice.

Tako je stranica "Izigrane lavice" izbacila prepisku sa Anom, kao i Ćurčićkinu glasovnu poruku, gde ona vređa svoju nekadašnju suparnicu Anđelu Đuričić i pojašnjava da je nije podržala zato što je Anđela, već jer je bila žrtva nasilja.

 

FOTO: Printskrin / Instagram / anaćurčić

 

Ana u glasnovoj poruci priznaje i da ima zabranu od Ace Bulića i da mora da ga pita šta će izneti u javnost tokom gostovanja i "lajvova". Ova glasovna je usnimljena pre jednog od Aninih gostovanja u emisiji "Narod pita", a u nastavku možete pročitati šta će Ćurčićeva rekla, dok snimak možete poslušati na početku ovog teksta.

FOTO: Printskrin / Instagram / anaćurčić

 

- Jao, smeće malo crnogorsko... Ja pružila podršku? Nisam ja njoj pružila podršku, nego bilo koja žena da je (žrtva nasilja). Ali to ću u ponedeljak u "Narod pita" da objasnim. To mora Aca da mi kaže šta da kaže, jer više ne smem ništa dok njega ne pitam što se tiče "lajvova" i svega, imam zabranu - govorila je Ana.

Inače, nedavno su u javnost procurile privatne prepiske u kojima Bulić raskida sa Anom. On joj je govorio da se ne ljuti, da je tu za nju, da su ga "šibale" emocije, ali da se one gase. Kako je istakao, smatra da je to zbog straha ili osećaja.

 Ipak, izgleda da su uspeli da nađu zajednički jezik i da se pomire, o čemu svedoči fotografija koju je Ana objavila na društvenoj mreži Instagram.

NJih dvoje su izašli na piće sa pobednicom "Zadruge 3" Ivom Grgurić i još jednom prijateljicom, a Ana je ovo podelila na svom storiju. Na fotografiji Aca grli Anu, zbog čega su mnogi zaključili da je došlo do ljubavnog pomirenja.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".