Тренутно се у "Елити", али и ван ње, води рат против Ане Ћурчић. Њена бивша пријатељица Милена Качавенда и Марко Ђедовић износе сав прљав веш од другопласираној такмичарки "Задруге 6", док исто раде и Анине некадашње фан странице.

Тако је страница "Изигране лавице" избацила преписку са Аном, као и Ћурчићкину гласовну поруку, где она вређа своју некадашњу супарницу Анђелу Ђуричић и појашњава да је није подржала зато што је Анђела, већ јер је била жртва насиља.

 

ФОТО: Принтскрин / Инстаграм / анаћурчић

 

Ана у гласновој поруци признаје и да има забрану од Аце Булића и да мора да га пита шта ће изнети у јавност током гостовања и "лајвова". Ова гласовна је уснимљена пре једног од Аниних гостовања у емисији "Народ пита", а у наставку можете прочитати шта ће Ћурчићева рекла, док снимак можете послушати на почетку овог текста.

ФОТО: Принтскрин / Инстаграм / анаћурчић

 

- Јао, смеће мало црногорско... Ја пружила подршку? Нисам ја њој пружила подршку, него било која жена да је (жртва насиља). Али то ћу у понедељак у "Народ пита" да објасним. То мора Аца да ми каже шта да каже, јер више не смем ништа док њега не питам што се тиче "лајвова" и свега, имам забрану - говорила је Ана.

Иначе, недавно су у јавност процуриле приватне преписке у којима Булић раскида са Аном. Он јој је говорио да се не љути, да је ту за њу, да су га "шибале" емоције, али да се оне гасе. Како је истакао, сматра да је то због страха или осећаја.

 Ипак, изгледа да су успели да нађу заједнички језик и да се помире, о чему сведочи фотографија коју је Ана објавила на друштвеној мрежи Инстаграм.

Њих двоје су изашли на пиће са победницом "Задруге 3" Ивом Гргурић и још једном пријатељицом, а Ана је ово поделила на свом сторију. На фотографији Аца грли Ану, због чега су многи закључили да је дошло до љубавног помирења.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".