- Osumnjičeni je na saslušanju izneo svoju odbranu, nakon čega je tužilaštvo predložilo sudu da mu odredi pritvor da ne bi uticao na svedoke i da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu - potvrđeno je za Kurir.

Naredbom o sprovođenju istrage osumnjičenom se na teret stavljaju krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija u sticaju sa krivčnim delom Izazivanje opšte opasnosti.

Sumnja se da je Dušan R. 10. septembra došao do auto-perionice i kuće oštećenog N.P.,naoružan pištoljem koji je odmah po dolasku repetirao i krenuo ka N. P. koji je uzeo kuhinjski noć i krenuo ka osumnjičenom.

Dušan R. je tada ispalio nekoliko hitaca u pravcu N. P. ali ga nije pogodio.

- Oštećeni je zamahnuo nožem i naneo osumnjičenom posekotinu u predelu leve nadlaktice, nakon čega je osumnjičeni, povlačeći se ispalio još nekoliko hitaca u pravcu oštećenog, koji je išao sa nožem prema njemu, ali ga nije pogodio. Potom je pobegao s lica mesta - potvrđeno je za Kurir.

U auto-perionici sve vreme bio prisutan svedok-oštećeni, koji je kako bi se zaštitio od hitaca koje je ispaljivao osumnjičeni, sklonio iza svog automobila.

Inače, kako nezvanično saznajemo osumnjičeni je potvrdio da je N. P. njegov drug i komšija.

- Izjavio je da je N. P. njegovoj ženi slao lascivne poruke, a da je iste poruke slao i svim ženama njihovih drugova. Rekao je da se iznervirao kada je to saznao, uzeo pištolj i otišao kod N. P. - otkriva izvor Kurira.

(Kurir.rs)

BONUS VIDEO: