- Осумњичени је на саслушању изнео своју одбрану, након чега је тужилаштво предложило суду да му одреди притвор да не би утицао на сведоке и да не би поновио кривично дело у кратком временском периоду - потврђено је за Курир.

Наредбом о спровођењу истраге осумњиченом се на терет стављају кривична дела недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја у стицају са кривчним делом Изазивање опште опасности.

Сумња се да је Душан Р. 10. септембра дошао до ауто-перионице и куће оштећеног Н.П.,наоружан пиштољем који је одмах по доласку репетирао и кренуо ка Н. П. који је узео кухињски ноћ и кренуо ка осумњиченом.

Душан Р. је тада испалио неколико хитаца у правцу Н. П. али га није погодио.

- Оштећени је замахнуо ножем и нанео осумњиченом посекотину у пределу леве надлактице, након чега је осумњичени, повлачећи се испалио још неколико хитаца у правцу оштећеног, који је ишао са ножем према њему, али га није погодио. Потом је побегао с лица места - потврђено је за Курир.

У ауто-перионици све време био присутан сведок-оштећени, који је како би се заштитио од хитаца које је испаљивао осумњичени, склонио иза свог аутомобила.

Иначе, како незванично сазнајемо осумњичени је потврдио да је Н. П. његов друг и комшија.

- Изјавио је да је Н. П. његовој жени слао ласцивне поруке, а да је исте поруке слао и свим женама њихових другова. Рекао је да се изнервирао када је то сазнао, узео пиштољ и отишао код Н. П. - открива извор Курира.

(Курир.рс)

БОНУС ВИДЕО: