Pevačica Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj pred Bogom su nedavno postali muž i žena, a ta vest je protekla kroz javnost munjevitom brzinom: 

- Mladenci su se nedavno zakleli jedno drugom na večnu ljubav u crkvi, što je odjeknulo kao bomba, a sada je red da se to i proslavi. Veselje će, kako planiraju, biti upriličeno na čak dve lokacije. Oboma im je važno da svi članovi njihovih porodica budu srećni i zadovoljni, ali i njihovi prijatelji. Tako će zabava biti u dve zemlje: Srbiji i Španiji. Ražnatovići i Gudelji su familije koje vole slavlja i to njima neće predstavljati problem. Nemanja i Anastasija već razmišljaju o datumima da bi se sve organizovalo kako dolikuje i u skladu sa obavezama koje sportista ima prema klubu. Oni ne žele nikoga da opterećuju, već su sve preuzeli na sebe - izjavio je izvor, a prema njegovim informacijama, par neće praviti klasičnu svadbu.

Biće organizovane dve svadbe, jedna u Sevilji, druga u Beogradu: 

- U Sevilji će to biti zabava za prijatelje i Nemanjine saigrače iz kluba, u Beogradu za porodicu i prijatelje. Sada razmatraju sve detalje i uskoro će početi organizaciju - završava izvor.

Takođe, u Nemanjinom rodnom gradu imaju samo reči hvale za njegovu suprugu: 

- Anastasija mi se jako sviđa. Znate šta sam joj ja rekla? Rekoh: "Preuzmi sve u svoje ruke i da počineš pod starost ovde." Vole se i čim je to lepo sve, neka deca uživaju. Divno dete, lep su par i samo mogu da kažem reči hvale - ponosno je rekla. Sve pohvale za Nebojšu, suprugu Olju i kompletnu familiju imaju i Trebinjci, ali i komšije, koje jedva čekaju veselje - rekla je Nemanjina komšinica jednom prilikom.

(Kurir) 

BONUS VIDEO: