Košarkašica Milica Dabović nedavno je otkrila da je raskinula devetomesečnu vezu sa kumom Darka Lazića, Milanom Cvetkovićem.

Milica je nakon raskida otkrila da je mislila da je našla pravu ljubav, ali i da iako "nije uspela da spasi njega", spasila je sebe.

Foto: Instagram printskrin/stefanovamama13

 

 

- To što sam konačno sama, moja je najveća pobeda! Tako srećna, ponosna i ispunjena...s nestrpljenjem čekam svako novo sutra - napisala je Milica u svojoj objavi, a onda joj se u komentarima obratila jedna žena.

- Od kada si raskinula potenciraš sreću i slobodu, ustvari kao i svaka žena posle raskida si slomljena, nego neka vidi kako ti je super, samo to je lažno sve, naćićeš brzo opet nekoga, samo da nije opet debil - napisala je Milici jedna žena, a onda joj je Milica odgovorila:

Foto: Instagram printskrin/stefanovamama13

 

 

- Od kada sam se rastala u duši je rupa, to se vidi po mojim postovima, ali shvatam koliko sam srećna žena. Isprati situaciju ljubavi draga. Ne treba mi više niko, imam sve - završila je Milica.

Nakon raskida s vremena na vreme se oglasi na društvenim mrežama i "pecne" bivšeg, kao što je učinila i sada, i to slikom na kojoj pozira u crvenom donjem vešu.

 

Foto: Instagram printskrin/stefanovamama13

 

 

- To što sam konačno sama moja je najveća pobeda! Tako sam srećna, ponosna i ispunjena. S nestrpljenjem čekam svako novo sutra - napisala je Milica i dodala tag platforme za dopisivanje na kojoj zarađuje novac pored Onlifensa.

BONUS VIDEO: