Jedna od najakutelnijih tema Zadruge 6 jeste odnos Ane Ćurčić, Zvezdana Slavnića i Ace Bulića koji ne prestaje da intrigira javnost. Nakon Mileninog ulaska u Elitu kao bomba je odjeknula vest da su Bulić i Ana navodno raskinuli.

Mediji su objavili privatnu prepisku gde po svemu sudeći možemo videti da je njima došao kraj.

Foto: TV Pink printskrin/Zadruga 6/

 

- Stvarno sam za tebe tu, Anci, sve sta treba i ne treba. Jesu me šibale emocije opet, nenormalno sam plakao svako veče skoro, pisao pesme, vratio se u detinjstvo... Kad si izašla, znao sam da ti treba vreme da se oporaviš. I sve počelo da se gasi, opet dal iz nekog straha il osećaj ne znam. Ne, ne evo iskreno ti pišem - glasila je Bulićeva poruka upućena Ani.

Naime, izgleda da je Milena Kačavenda bila u pravu, i da je Bulić ostavio Anu.

Foto: ATA images

 

Inače, Kačavenda svojim učešćem u Zadruzi Elita iznosi niz šokantnih detalja kako iz njenog života tako i iz Aninog. Tako je odjeknula i njena izjava o trudnoći koju je Ana imala sa Acom pre mnogo godina, ali kako je do sada mislilo dete je mrtvo rođeno. 

Aca i Ana su kasnije komentarisali da veruju da je beba ukradena, ali "kuma" je demantovala sve te navode šokantnom izjavom.

– Aca Bulić je unakazio Anu od batina u osmom mesecu trudnoće i ona je izgubila to dete. Tata ga je sklonio u London. Deteta nažalost nema, a to što su oni opalili po tužnoj priči…- ispričala je Milena.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".