Pevačica Biljana Sečivanović (47) nedavno je donela odluku da promeni profesiju, i da pevanje zameni radom u firmi. Ona je postala direktorka u kompaniji svog supruga. NJena odluka je sve iznenadila, a sada je otkrila da li planira da se povuče sa javne scene. Kako je objasnila, ne želi da peva čitavog života, već je sada došla u mogućnost da bira mesta na kojima će nastupati.

- Ne verujem baš da ću sa 83 godine pevati, uvek postoji ono za svoju dušu, svoje ljude i prijatelje. Možeš sebi da ograničiš, ja ću uvek pevati da se razumemo, ali neću raditi punom parom kao što sam do sada radila. Negde ću odrediti- toliko mogu, to mi je dovoljno i toliko ću da prihvatam. Sve preko toga neću prihvatati i to je to, ističe Biljana.

Foto: ATA images

 

 

Ona je dodala i da je ne zanimaju nove pesme, te da je lenja kada je posao u pitanju. Odabir pesama je prepustila svom suprugu Aci, a njemu taj posao u poslednje vreme ide baš od ruke, i ona se ne meša previše.

- Moram da priznam da sam se malo ulenjila kada je to u pitanju, imala sam drugih obaveza i poslova, tako se desilo ove godine u startu. Obećavam da ću to promeniti samo da uđem u štos, i da mogu paralelno da radim. Suprug je birao neke kavere da radim, ali se ja i tu kao nešto razvačim, a što se novih pesama tiče, ima sigurno jedna koju je odabrao. Ja se time ne bavim i ne želim da se bavim time, zaključila je pevačica.

(Mondo)

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".