Mali je broj pevača na našoj estradi koji su se pored pevanja posvetili obrazovanju i završili fakultet. Među njima je nekadašnja učesnica „Zvezda Granda“ Tamara Dragić koja je pored uspešne karijere i brojnih obaveza uspela da privede studije kraju.

Naime, Tamara je završila fakultet, a sada je rešila da svoje znanje nadogradi i završi i doktorske studije što je mnoge iznenadilo. Pre nekoliko meseci, a svom Instagram profilu zatražila je malu pomoć od pratioca kako bi što pre završila svoj rad.

- Dragi moji, došlo je vreme da svoje doktorske studije privedem kraju. S tim u vezi, bila bih vam zahvalna da date svoj doprinos mojoj doktorskoj disertaciji, izdvojite par minuta i odgovorite na nekoliko pitanja iz moje ankete - objavila je pevačica nakon čega je usledila lavina reakcija, ali i pohvala na Tamarin račun.

Foto: ATA images

 

 

Podsećamo, Tamara je magistrirala muzičku pedagogiju na Fakultetu muzičke umetnosti, a svojevremno je radila i kao stjuardesa, a pored bavljenja muzikom, radi i u jednoj državnoj firmi.

Foto: ATA images

 

 

– Generalno ljudi vole da etiketiraju, ali ja radim i u jednoj državnoj firmi i magistrirala sam muzičku pedagogiju, predajem i solfeđo i klavir i pevanje i sada sam na doktorskim studijama – istakla je Tamara nedavno.

BONUS VIDEO: