Fudbalski reprezentativac Paname Hilberto Ernandez ubijen je u nedelju u svojoj domovini nakon pucnjave koja se dogodila na ulici. Kako javljaju južnoamerički mediji, Ernandez (26) je ubijen kada je nepoznati napadač počeo da puca na veću grupu ljudi. U njoj je bio i fudbaler koji je jedini izgubio život, dok je još nekoliko osoba ranjeno i prebačeno je u bolnici u Kolonu.

Za sada se ispituju okolnosti ubistva, a prema prvim informacijama dvojica momaka su otvorila vatru na grupu ljudi. Oni su stigli taksijem na "odredište" i počeli su da pucaju. Sve je urađeno pod prisilom, pa je kasnije i vozač priveden.

Foto: printskrin Jutjub/ Fepafut Panamá

 

 

Ernandez je imao samo 26 godina i tek je počeo da igra za fudbalsku reprezentaciju svoje zemlje Paname. Debitovao je u martu ove godine protiv Gvatemale, a onda je imao veliku čast da istrči na teren i čuva Mesija. Nije uspeo da ga sačuva pošto je Mesi postigao gol za 2:0 u 89. minutu, a njemu je u biografiji ostalo zapisano da je igrao protiv najboljeg svih vremena. Inače, bio je standardni član Atletiko Independijentea iz Paname.

BONUS VIDEO

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".