Vozilo kojim je došao do Majine kuće je nađeno napušteno, marke Folksvagen golf 4. Očevidac je objasnio kako je ona prišla kolima i jasno se čulo kako je Murat P. navaljivao.

''Ulazi u kola, ubiću te'', vikao je. Potom je uhvatio za ruku i uvukao u auto, da bi ubrzo otišao. To je poslednji put da je viđena Maja Odalović.

Priču je ispričao komšija žrtve iz Donje Vrbe kod Kraljeva.

Maja Odalović je pronađena u mestu Ribariće kod Tutina oko 14 časova 11. novembra u reci Ibar. Na slepoočnici se nalazila rana od metka. Osumnjičeni je bio Murat P. (55) iz Tutina, čije je telo pronađeno u selu Vrba, pretpostavlja se da se obesio.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Prema saznanjima iz istrage, sumnja se da je Murat ubio Maju u svom vozilu još u Kraljevu, a da je sa beživotnim telom prešao oko 120 kilometara do Ribarića gde je bacio telo u reku.

''Golf 4 je pronašen u garaži u kuće M.P. u Tutinu. U autu su nađeni tragovi krvi, kao i čaura, što ukazuje na to da je žena ubijena u kolima. Tragovi krvi nađeni na obali Ibra, ukazuju na to da je on nju tu izvukao iz auta, bacio u vodu, a da se potom odvezao kući, parkirao kola i pobegao'', objasnio je izvor Kurira.

Komšije iz sela Donja Vrba kažu da se sumnja da je Murat namamio Maju na prevaru da izađe iz kuće, navodeći da je došao da joj da ključeve od automobila.

''Navodno je došao da joj preda ključeve od automobila, koji joj je registrovao. Bilo je to u sredu oko 18. Od tada je nismo videli, a u četvrtak smo čuli da je njeno telo nađeno u Ibru'', rekla je komšinica.

Pretukao je Maju na letovanju

Komšije tvrde da je Maja bila prijateljica sa Muratom i da je letos gostovala kod njega u Sutomoru, nakon razvoda sa suprugom. Ne mogu da tvrde da li su bili nešto više od prijatelja.

''Bila je to neka prijateljska veza, ali je sve puklo kada je M.P. postao nasilan. Letos ju je pretukao u Crnoj Gori, pa je Maja to prijavila tamošnjoj policiji, ali niko nije reagovao. Od tada je prekinula svaki kontakt s njim, ali je on ipak povremeno dolazio i navaljivao da se pomire'', objasnila je komšinica.

(Kurir)