Возило којим је дошао до Мајине куће је нађено напуштено, марке Фолксваген голф 4. Очевидац је објаснио како је она пришла колима и јасно се чуло како је Мурат П. наваљивао.

''Улази у кола, убићу те'', викао је. Потом је ухватио за руку и увукао у ауто, да би убрзо отишао. То је последњи пут да је виђена Маја Одаловић.

Причу је испричао комшија жртве из Доње Врбе код Краљева.

Маја Одаловић је пронађена у месту Рибариће код Тутина око 14 часова 11. новембра у реци Ибар. На слепоочници се налазила рана од метка. Осумњичени је био Мурат П. (55) из Тутина, чије је тело пронађено у селу Врба, претпоставља се да се обесио.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Према сазнањима из истраге, сумња се да је Мурат убио Мају у свом возилу још у Краљеву, а да је са беживотним телом прешао око 120 километара до Рибарића где је бацио тело у реку.

''Голф 4 је пронашен у гаражи у куће М.П. у Тутину. У ауту су нађени трагови крви, као и чаура, што указује на то да је жена убијена у колима. Трагови крви нађени на обали Ибра, указују на то да је он њу ту извукао из аута, бацио у воду, а да се потом одвезао кући, паркирао кола и побегао'', објаснио је извор Курира.

Комшије из села Доња Врба кажу да се сумња да је Мурат намамио Мају на превару да изађе из куће, наводећи да је дошао да јој да кључеве од аутомобила.

''Наводно је дошао да јој преда кључеве од аутомобила, који јој је регистровао. Било је то у среду око 18. Од тада је нисмо видели, а у четвртак смо чули да је њено тело нађено у Ибру'', рекла је комшиница.

Претукао је Мају на летовању

Комшије тврде да је Маја била пријатељица са Муратом и да је летос гостовала код њега у Сутомору, након развода са супругом. Не могу да тврде да ли су били нешто више од пријатеља.

''Била је то нека пријатељска веза, али је све пукло када је М.П. постао насилан. Летос ју је претукао у Црној Гори, па је Маја то пријавила тамошњој полицији, али нико није реаговао. Од тада је прекинула сваки контакт с њим, али је он ипак повремено долазио и наваљивао да се помире'', објаснила је комшиница.

(Курир)