Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić venčali su se krajem avgusta 2011. godine u Gornjem Milanovcu, a godinu dana kasnije kao kruna velike ljubavi na svet je došla neodoljiva devojčica Nina.

Bračni partneri oduvek su se trudili da Nini obezbede željenu privatnost, pa su fotografije devojčice u javnosti prava retkost. 

Ipak, pevačica nije odolela pa je na Instagramu podelila fotografiju zahvaljujući kojoj smo primetili da je ćerka Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića izrasla u prelepu devojku što roditeljima zadaje slatke muke. 

Foto: ATA images

 

 

- Jelena više strepi za nju, definitivno! Mi smo stvarno imali sreće da imamo pitom odnos sa detetom. Nema potrebe za strepnjom, obično kažem Jeleni. Nina sada kreće u šesti razred. Ima dobro društvo u školi. Prija joj sistem, folklor, muzička škola. Dopada mi se što ona voli da se vraća svom gradu, eto i sada posle mora... jako se raduje svemu - ispričao je Ivan u emisiji "Premijera Vikend Specijal".

Jeleninu i Ivanovu ćerku osim iskonske lepote i lepog vaspitanja krase i brojni talenti, a glumac ističe da će prilikom odabira profesije Nina imati njegovu punu podršku. 

Foto: Zoran Jovanović Mačak

 

 

- Ako smo izdržali da je ne isforsiramo na folklor, nego pustili da sama to izabere, onda stvarno nema potrebe bilo šta raditi na tu temu. Izrazito je talentovana i za glumu i za pevanje, i mi ćemo je naravno podržati u svemu - zaključio je glumac sa velikim ponosom. 

BONUS VIDEO: