Jelena Karleuša pojavila se u Novom Bečeju u sklopu jedne manifestacije gde je zapevala pred tamošnjom, mnogobrojnom, publikom.

S obzirom na to da je ona na svom albumu bila autor i koautor, ekipa Kurira je bila znatiželjna, pa ju je upitala da li bi za neku svoju koleginicu napisala pesmu.

- Kada neko piše pesme, odnosno tekstove, ja sam tekstopisac, mada sam se oprobala i u kompoziciji, jako je bitno da se neko nađe u tom tekstu. Tekst mora biti prilagođen osobi koja peva, kako bi je iznela na pravi način - rekla je popularna pevačica.

FOTO:ATA/Ilustracija

 

 

Potom je pomenula skandal kada je muž pokojne Marine Tucaković želeo da naplati svako izvođenje pesama koje je Marina napisala JK, čak iako je ona uredno platila te tekstove:

- Kada je reč o Futi, moram reći da se govori o ozbiljnom kriminalcu koji zloupotrebljava svoju pokojnu ženu na najružniji mogući način gasi njen radi. Sigurna sam da Marina zna za ovo da joj ne bi bilo dobro i da se ne bi složila sa njegovim delima. Uvek postoji sud, biće kažnjen za svoja nedela. Neko ko decenijama stvara ne zaslužuje da suprug radi sa tim kako želi.

(Kurir)

BONUS VIDEO: