Јелена Карлеуша појавила се у Новом Бечеју у склопу једне манифестације где је запевала пред тамошњом, многобројном, публиком.

С обзиром на то да је она на свом албуму била аутор и коаутор, екипа Курира је била знатижељна, па ју је упитала да ли би за неку своју колегиницу написала песму.

- Када неко пише песме, односно текстове, ја сам текстописац, мада сам се опробала и у композицији, јако је битно да се неко нађе у том тексту. Текст мора бити прилагођен особи која пева, како би је изнела на прави начин - рекла је популарна певачица.

ФОТО:АТА/Илустрација

 

 

Потом је поменула скандал када је муж покојне Марине Туцаковић желео да наплати свако извођење песама које је Марина написала ЈК, чак иако је она уредно платила те текстове:

- Када је реч о Фути, морам рећи да се говори о озбиљном криминалцу који злоупотребљава своју покојну жену на најружнији могући начин гаси њен ради. Сигурна сам да Марина зна за ово да јој не би било добро и да се не би сложила са његовим делима. Увек постоји суд, биће кажњен за своја недела. Неко ко деценијама ствара не заслужује да супруг ради са тим како жели.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: