Kad pomislite na par koji je na sopstvenoj svadbi poželeo da se razvede, sigurno se pitate šta može da bude razlog. Ako pitate mladu Amerikanku, čija je priča preplavile strane medije, dala bi vam vrlo jednostavan odgovor: "Prekršio je dogovor". Kažu da na svadbama i najmanja sitnica može da čitavu ceremoniju preokrene, zbog čega se planovi i organizacija spremaju mesecima unapred.

Mlada Amerikanka nije krila bes u trenutku kada su konobari izneli tortu i postavili je na sto. Svi znamo za "običaj" koji viđamo na mnogobrojnim svadbama, a to je da kada se torta seče, mladoženja da mladi zalogaj torte, kao i ona njemu. Umesto toga, mnogi mladenci su počeli da se šale, pa se dešava da partneri jedno drugom stave malo šlaga na nos. Ipak, Amerikanka je dobila malo više šlaga.

Dogovorili su se da taj "običaj" neće podržati, a mladoženja je odlučio da joj celo lice izmaže tortom. "Dokaz da je sve mnogo pre isplanirao, jeste to što je za upropašćenu tortu imao zamenu. Gomila kapkejkova je čekala goste", rekla je revoltirana mlada za medije i dodala kako je sve upropastio - šminku, frizuru, najvažniji dan, ali i poverenje. Zato je odlučna da želi da se razvede.

Ova priča naišla je na podeljena mišljenja na društvenim mrežama. Dok pojedini misle da mlada preteruje, drugi je podržavaju. "Razumem da zameriš, ali da najozbiljnije hoćeš razvod? To mi ne ulazi u glavu", "I treba, muškarci se tako najbolje uče", "Preterano, čovek se verovatno našalio", samo su neki od mnogobrojnih komentara. Koje je vaše mišljenje?

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".