Кад помислите на пар који је на сопственој свадби пожелео да се разведе, сигурно се питате шта може да буде разлог. Ако питате младу Американку, чија је прича преплавиле стране медије, дала би вам врло једноставан одговор: "Прекршио је договор". Кажу да на свадбама и најмања ситница може да читаву церемонију преокрене, због чега се планови и организација спремају месецима унапред.

Млада Американка није крила бес у тренутку када су конобари изнели торту и поставили је на сто. Сви знамо за "обичај" који виђамо на многобројним свадбама, а то је да када се торта сече, младожења да млади залогај торте, као и она њему. Уместо тога, многи младенци су почели да се шале, па се дешава да партнери једно другом ставе мало шлага на нос. Ипак, Американка је добила мало више шлага.

Договорили су се да тај "обичај" неће подржати, а младожења је одлучио да јој цело лице измаже тортом. "Доказ да је све много пре испланирао, јесте то што је за упропашћену торту имао замену. Гомила капкејкова је чекала госте", рекла је револтирана млада за медије и додала како је све упропастио - шминку, фризуру, најважнији дан, али и поверење. Зато је одлучна да жели да се разведе.

Ова прича наишла је на подељена мишљења на друштвеним мрежама. Док поједини мисле да млада претерује, други је подржавају. "Разумем да замериш, али да најозбиљније хоћеш развод? То ми не улази у главу", "И треба, мушкарци се тако најбоље уче", "Претерано, човек се вероватно нашалио", само су неки од многобројних коментара. Које је ваше мишљење?

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".