- Da, definitivno mi prija. Lepo je u braku i preporučujem svima - kazala je raspoložena glumica koja priznaje da joj se život promenio:

- Meni jeste. Obično moji prijatelji govore da se ništa ne menja. I u suštini ništa se ne menja nešto znatno, ali postoji neki dodatni sloj, neka težina i posvećenost je veća. Nekako smo sada porodica prava, tako da meni je lepše nego što mi je bilo kada smo bili u vezi.

Glumica je otkrila da su se njen suprug i ona odmah pronašli i da je bilo jasno da će to biti velika ljubav.

Foto: ATA images

 

- Mi smo od samog starta, zapravo krenuli veoma brzo zajedno da živimo i nekako smo veoma brzo obavili jako važne razgovore. I vrlo brzo smo se prepoznali. 

Novinarsku ekipu zanimalo je kako su se njeni roditelji navikli na to da je sada udata žena.

- To morate njih da pitate.

Foto: Instagram printskrin/tamaradragic

 

Anđela je otkrila i kako je njen otac, glumac Dragan Jovanović, prihvatio zeta.

- Divno je prihvatio zeta, od samog starta kad su se upoznali. Prvo Dragan je pratio Mihailova takmičenja. Svako ko je gledao Mihaila, posebno uživo, može da vidi da dečko ima vatreno srce, tako da su se odmah zbližili, sa celom mojom porodicom se zbližio. Iskreno, meni je to bilo veoma važno, ja mnogo poštujem i volim njegove roditelje. Ako su normalne te prve porodice i ako nema nekih većih problema, mislim da su druge porodice samo proširenje te primarne - kazala je Anđela.

(Informer)

BONUS VIDEO: