Glumica Mirka Vasiljević važi za jednu mladu ženu kojoj je porodica sve na svetu i koja se trudi da istu sačuva. Ona je sada otkrila kako provodi slobodno vreme i da li ga ima: 

- U Beogradu mi je luksuz ako oko osam ili devet sati uveče imam vremena da pogledam film sa društvom ili kući zbog obaveza, tako da kada može da se spoji lepo i korisno prihvatim. Što se tiče glume i glumačkog posla ne tražim odmor.

Mirka kao i sve druge majke vole letnji raspust kada su deca kod kuće. 

- Obožavam raspust, koliko god da kažem klincima da se više radujem raspustu od njih, a deluje nestvarno, to je apsolutno tako. Zato što nema gledanja na sat, da li su krenuli, vratili se, koji je dan, kontrolni, iznenadna ispitivanja, jel treba da se popravlja ocena, nemam te muke i brige. Možemo da radimo šta i kako nam se radi- kaže Vasiljevićeva.

Nije je zaobišlo pitanje o venčanju sa njenim izabranikom fudbalerom, Vujadinom Savićem: 

- Svako malo me pita Vujadin, uvek mu kažem: “vrlo rado, hoću, ali ti toliko malo vremena imaš od svog posla, to je svega dva puta godišnje po desetak dana. Mi smo svi željni tebe, našeg vremena, da radimo šta nam se radi i kako nam se radi“. To iskoristimo da otputujemo negde. Radeći emisiju “Svadba iz mog kraja“ uvidela sam koliko za svadbu ima priprema. Dosta prijatelja imamo u Beogradu, familije su se proširile, u inostranstvu imamo prijatelje te je broj zvanica porastao i baš bi trebala da bude ozbiljna organizacija. Uvek kažem, “hajde da otputujemo, do godine, do godine će svadba“ i tako već četrnaest godina. Pošto je Vujadin muškarac kod njega je lakše jer on ne razmišlja o dekoraciji. A ja moram i o liniji i da li sam naspavana - iskrena je glumica.

Foto: ATA images

 

 

Kada je u pitanju autoritet odgovorila je ko je strožiji: 

- Nekada sam ja stroži policajac, nekada Vujadin, tu treba držati zlatnu sredinu. Treba biti prijatelj sa decom da nemaju stegu, strah, da imaju poverenje, a opet da se znaju granice ko je dete a ko roditelj - iskrena je bila glumica.

Otkrila je kada se javila njena ljubav prema kameri i televiziji: 

- Kao mala sam počela i bila dečiji voditelj. Tada sam se u pozitivnom smislu “zarazila“ ovim poslom, kamerom i svime što postoji na kameri i što se snima. Odazovem se pozivima za festivale jer mogu da vidim kolege, neke sa kojima sam dosta vremena provodila - kaže Mirka, koja u prestonici ima malo vremena za privatne stvari.

(Blic)

BONUS VIDEO: