Beživotno telo Maje Odalović su pronašli ribari, a na obali su pronađeni sveži tragovi krvi i guma.

Policijske patrole iz Tutina, Novog Pazara i okolnih gradova tragaju za M.P. (55) iz Tutina. O njemu se moglo saznati da nije imao stalan posao, a da iza sebe ima brak i da je često posećivao kafane. Živeo je boemskim životom, a povremeno je putovao u Nemačku gde je i radio.

Pronađeno vozilo

Edis Arifović, zamenik višeg javnog tužioca u Novom Pazaru je potvrdio da je nađen automobil Folksvagen golf 4 čiji je vlasnik M.P. i da je forenzički pregledan u potrazi za dokazima.

''Osumnjičeni je mogao da pobegne na Kosovo, prelaz Brnjak je na samo petnaestak kilometara, a do granice sa Crnom Gorom je nešto manje. Ovo je prostrano, nenastanjeno, pošumljeno područje, jako težak teren, što je osumnjičeni lako mogao da iskoristi i pobegne ili se sakrije. Pitanje je i koliko je vremena prošlo od ubistva do pronalaženja tela, odnosno, koliko je vremena za bekstvo imao'', naveo je neimenovani izvor za Kurir.

Telo je primećeno u jednom od virova Ibra u četvrtak oko 14 časova od strane ribolovaca koji su bili na reci u pustom delu kanjona, do koga se spušta zemljanim izrovanim putem nekoliko stotina metara od magistrale.

''U početku se posumnjalo na samoubistvo, međutim, policajac je ubrzo pedestak metara od mesta na kome je bilo telo našao na obali sveže tragove krvi, a zatim i sveže tragove šara automoblskih guma. Telo je odmah prebačeno na obdukciju tokom koje je utvrđeno da je žena ubijena hicem iz malokalibarskog oružja pravo u slepoočnicu'', objasnio je Kurirov izvor.

Proganjao je Maju

Komšije su navele da je osumnjičeni M.P. u ljubavnoj vezi sa Majom Odalović.

''Pretpostavlja se da ju je M.P. na prevaru namamio da dođe po auto i tada počinio zločin. On je nju u stopu pratio, proganjao, bio je jako ljubomoran. Maja je živela u velikom strahu od njega i čak se plašila da zaspi sama'', komšije su potvrdile za beogradski portal.

Brzo je nađeno telo

Nije utvrđeno gde je stradala Maja Odalović, ali postoje određene indicije da se likvidacija dogodila u automobilu u Kraljevu, a da je mrtva dovezena oko 120 kilometara dalje i bačena u Ibar.

''Jedino što je izvesno jeste da telo nije dugo bilo u hladnoj vodi ove reke. Blizu mesta na kome je nađena krv, poliija je ubrzo pronašla i delove ženske odeće, jaknu bez rukava i žensku kapu'', rekao je sagovornik za Kurir.

Poslednji put viđena na autobuskoj stanici u selu

Prema pisanju portala 24sedam, Maja je živela u selu Vrba kod Kraljeva, a poslednji put je viđena na autobuskoj stanici u selu.

''NJoj su javili da joj je gotova registracija za auto i da dođe do autobuske stanice. Tada joj se izgubio svaki trag, sve do četvrtka kada je nađena mrtva'', rekao je izvor portala 24sedam.

(Kurir)