Беживотно тело Маје Одаловић су пронашли рибари, а на обали су пронађени свежи трагови крви и гума.

Полицијске патроле из Тутина, Новог Пазара и околних градова трагају за М.П. (55) из Тутина. О њему се могло сазнати да није имао сталан посао, а да иза себе има брак и да је често посећивао кафане. Живео је боемским животом, а повремено је путовао у Немачку где је и радио.

Пронађено возило

Едис Арифовић, заменик вишег јавног тужиоца у Новом Пазару је потврдио да је нађен аутомобил Фолксваген голф 4 чији је власник М.П. и да је форензички прегледан у потрази за доказима.

''Осумњичени је могао да побегне на Косово, прелаз Брњак је на само петнаестак километара, а до границе са Црном Гором је нешто мање. Ово је пространо, ненастањено, пошумљено подручје, јако тежак терен, што је осумњичени лако могао да искористи и побегне или се сакрије. Питање је и колико је времена прошло од убиства до проналажења тела, односно, колико је времена за бекство имао'', навео је неименовани извор за Курир.

Тело је примећено у једном од вирова Ибра у четвртак око 14 часова од стране риболоваца који су били на реци у пустом делу кањона, до кога се спушта земљаним изрованим путем неколико стотина метара од магистрале.

''У почетку се посумњало на самоубиство, међутим, полицајац је убрзо педестак метара од места на коме је било тело нашао на обали свеже трагове крви, а затим и свеже трагове шара аутомоблских гума. Тело је одмах пребачено на обдукцију током које је утврђено да је жена убијена хицем из малокалибарског оружја право у слепоочницу'', објаснио је Куриров извор.

Прогањао је Мају

Комшије су навеле да је осумњичени М.П. у љубавној вези са Мајом Одаловић.

''Претпоставља се да ју је М.П. на превару намамио да дође по ауто и тада починио злочин. Он је њу у стопу пратио, прогањао, био је јако љубоморан. Маја је живела у великом страху од њега и чак се плашила да заспи сама'', комшије су потврдиле за београдски портал.

Брзо је нађено тело

Није утврђено где је страдала Маја Одаловић, али постоје одређене индиције да се ликвидација догодила у аутомобилу у Краљеву, а да је мртва довезена око 120 километара даље и бачена у Ибар.

''Једино што је извесно јесте да тело није дуго било у хладној води ове реке. Близу места на коме је нађена крв, полиија је убрзо пронашла и делове женске одеће, јакну без рукава и женску капу'', рекао је саговорник за Курир.

Последњи пут виђена на аутобуској станици у селу

Према писању портала 24седам, Маја је живела у селу Врба код Краљева, а последњи пут је виђена на аутобуској станици у селу.

''Њој су јавили да јој је готова регистрација за ауто и да дође до аутобуске станице. Тада јој се изгубио сваки траг, све до четвртка када је нађена мртва'', рекао је извор портала 24седам.

(Курир)