Tanja i Muhamed za sada uživaju u harmoničnom odnosu, ali je navodno tokom aprila bilo trzavica među njima, pa su raskinuli. 

Pevačica je od svog izabranika starija 11 godina, tačnije on ima 27 godina, ali je  njenim roditeljima smetala razlika u godinama i nikako nisu bili na strani njihove ljubavi:

- On je jadan pokušao da balansira i mislio je da će vremenom njeni otac i majka da popuste i shvate da on Tanju drži kao malo vode na dlanu i da je ona sa njim konačno srećna - pričao je tada izvor i dodao:

- Mnogo je neraspoložena, ali nikako ne prihvata da je ostavljena i to sve zbog roditelja. Uopšte sada ne priča sa njima, a oni veruju da je ovako najbolje i da će je ljutnja proći - zaključio je tada izvor za "Kurir", dok je Tanja u međuvremenu opstala sa Muhamedom.

Podsećanja radi, Muhamed je zaposlen u Americi, ali mu ne smeta što je pevačica dalje u braku sa svojim bivšim suprugom sa kojim ima dva sina: 

Sudeći prema Muhamedovom profilu, obišao je pola sveta i obožava putovanja. 

Sve što zaradi kao pilot troši na putovanja u svojoj režiji, pa nema kontinenta na kom nije bio.

- Uvek sebi možeš da daš novi početak, jer nikada nije kasno da budeš ono što želiš! LJubav! Hrabrost! - napisala je Tanja u opisu današnje objave.

BONUS VIDEO: