Jelena Karleuša objavila je novi album “Alpha”, a publika je posle dugih 11 godina čula potpuno novi zvuk muzičke zvezde koja nije štedela ni vreme, ni novac, ni energiju kako bi ovaj projekat bio savršeno upakovan.

Nekoliko dana posle objavljivanja pesama usledila je Jelenina rođendanska zabava. U velelpnom dvorištu svoje vile na Dedinju pop diva je okupila bliske prijatelje i saradnike, a svaki detalj bio je u znaku albuma "Alpha".

Osim pohvala i čestitki publike, Karleuša je naišla i na osude dela, a među kritičarima našlo se i nekoliko njenih kolega, ali i medijskih kuća protiv kojih je podnela krivične prijave, kako ona tvrdi, zbog nanetog duševnog bola i lažnih informacija koje se o njoj plasiraju ovih dana.

Foto: Instagram printskrin/karleusastar

 

 

Pevačica se povodom toga oglasila na društvenoj mreži Instagram i otkrila koliko je u proteklih nekoliko godina zaradila od tužbi koje su okončane u njenu korist.

- U poslednjih nekoliko godina, verovali ili ne, od dobijenih tužbi u moju korist, zaradila sam oko 10 miliona dinara. Veći deo dala sam azilima za životinje u Srbiji - otkrila je Kraleuša u svojoj objavi.

(Hello)

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".