Јелена Карлеуша објавила је нови албум “Алпха”, а публика је после дугих 11 година чула потпуно нови звук музичке звезде која није штедела ни време, ни новац, ни енергију како би овај пројекат био савршено упакован.

Неколико дана после објављивања песама уследила је Јеленина рођенданска забава. У велелпном дворишту своје виле на Дедињу поп дива је окупила блиске пријатеље и сараднике, а сваки детаљ био је у знаку албума "Алпха".

Осим похвала и честитки публике, Карлеуша је наишла и на осуде дела, а међу критичарима нашло се и неколико њених колега, али и медијских кућа против којих је поднела кривичне пријаве, како она тврди, због нанетог душевног бола и лажних информација које се о њој пласирају ових дана.

Фото: Инстаграм принтскрин/karleusastar

 

 

Певачица се поводом тога огласила на друштвеној мрежи Инстаграм и открила колико је у протеклих неколико година зарадила од тужби које су окончане у њену корист.

- У последњих неколико година, веровали или не, од добијених тужби у моју корист, зарадила сам око 10 милиона динара. Већи део дала сам азилима за животиње у Србији - открила је Кралеуша у својој објави.

(Hello)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".