Kada su svi izgledi bili da su se prepucavanja putem medija i društvenih mreža završila, Nataša Šavija i Osman Karić, nastavili su tamo gde su nedavno stali.

Foto: Foto:Printskrin/Instagram/natasa.savija

 

Naime, Osman je nedavno objavio deo telefonskog razgovora sa Anom Ćurčić pre rijalitija i ušao sukob sa njom, na šta je Nataša stala na stranu bivše zadrugarke koja je navela da je godinama bila žrtva nasilja od strane Zvezdana Slavnića.

Na Instagramu Karić i Šavija nastavili su stari rat, a Nataša je ovog puta saopštila novu odluku i nastavila da provocira.

Foto: Foto:Printskrin/Instagram/natasa.savija

 

Nakon prepucavanja, obavestila je javnost da će kontaktirati sud u Strazburu i da se plaši za svoju bezbednost, kao i da ne želi da završi kao Nizama koja je brutalno ubijena jer je prijavila nasilje.

- Kontakritaću evropski sud u Strazburu sa kompletnom dokumentacijom, prelomima, smrskanim kostima, hospitalizacijama, operacijama i trenutno boljim (boljim, ali ne kao pre) stanjem. Ovo je baš postalo ogavno. Da li da čekam da mi se desi kao jadnoj ženi iz Bosne... Ma dajte više, da li se neko sprda sa nama? - pisala je Šavija.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".