Када су сви изгледи били да су се препуцавања путем медија и друштвених мрежа завршила, Наташа Шавија и Осман Карић, наставили су тамо где су недавно стали.

Фото: Фото:Принтскрин/Инстаграм/натаса.савија

 

Наиме, Осман је недавно објавио део телефонског разговора са Аном Ћурчић пре ријалитија и ушао сукоб са њом, на шта је Наташа стала на страну бивше задругарке која је навела да је годинама била жртва насиља од стране Звездана Славнића.

На Инстаграму Карић и Шавија наставили су стари рат, а Наташа је овог пута саопштила нову одлуку и наставила да провоцира.

Фото: Фото:Принтскрин/Инстаграм/натаса.савија

 

Након препуцавања, обавестила је јавност да ће контактирати суд у Стразбуру и да се плаши за своју безбедност, као и да не жели да заврши као Низама која је брутално убијена јер је пријавила насиље.

- Контакритаћу европски суд у Стразбуру са комплетном документацијом, преломима, смрсканим костима, хоспитализацијама, операцијама и тренутно бољим (бољим, али не као пре) стањем. Ово је баш постало огавно. Да ли да чекам да ми се деси као јадној жени из Босне... Ма дајте више, да ли се неко спрда са нама? - писала је Шавија.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".