Jana Todorović je jedna od retkih pevačica koja je uspela da svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti. Ili je bar tako bilo do sada, kada je pevačica odlučila da izađe iz svoje zone komfora, pa otkrije kakav odnos ima sa ćerkom Kristinom DŽulijen.

Janina naslednica, šesnaestogodišnja Kristina, prati trendove pa je tako majku uspela da nagovori da joj da odgovore na neka škakljiva pitanja.

Foto: ATA images

 

Naime, Todorovićeve su se dotakle teme maloletničkog opijanja, za šta se ispostavilo da je Janina bolna tema, pa iako je naslednica istakla da joj majka nije preterano stroga, ova ju je brzinom svetlosti demantovala.

- Kada bi došla pijana kući, ja bih ti počupala kosu sa glave - odbrusila je Jana, što je izazvalo čuđenje kod naslednice.

- To je malo preterano, ali dobro.

Jana je zatim odgovorila u stilu klasičnog balkanskog roditelja.

- Što preterano? Još si ti pod mojim krovom, još te ja hranim.

Kristina je bila znatiželjna, pa nastavila sa bockanjem, te se njeno sledeće pitanje odnosilo na to kakve bi sankcije dobila kada bi od majke pozajmila automobil bez njene dozvole.

Foto: Novosti

 

- Ne daj bože da mi uzmeš auto bez pitanja. Ju, daleko bilo, ja to nikada nisam smela da uradiš. Nemoj ni da pomišljaš na to, a ni da me pitaš takve gluposti - rekla je pevačica, pa dodala:

- A kada bi me na to još slagala gde i s kim ideš, ne znam šta bih ti uradila. Bila bi kažnjena sigurno. Ma čupala bih ti kosu. Kako god okreneš, kosu bih ti čupala - rekla je Jana, pa demonstrirala kako bi izgledalo to famozno čupanje.

- Janin predlog kako treba vaspitati decu. LJudi, čupajte im kosu. Šalimo se naravno, nije me mama nikada udarila - rekla je Janina naslednica, na šta je pevačica žustro reagovala.

-Tebe nisam udarila? Ne laži, molim te.

- Barem sam imala normalnog tatu koji me je uvek branio - zaključila je Kristina kroz kiseli smeh.

Todorovićeve su se zatim dotakle već viđene, za Janu vrlo bolne teme.

- Šta bi uradila kada bih ti uzela torbu? - upitala ju je ćerka.

 

 

- Opet bih htela da te ubijem. To se već desilo onda kada me nisi pitala da li smeš da je uzmeš i nosiš na dečji rođendan. Tada te nisam prebila, ali sam se stvarno iznervirala i zabranila ti da uzimaš moje stvari bez pitanja - zaključila je pevačica na Tiktoku.

Jana TodorovićFoto: ATA Images 
Nađi dečka da te smiri!

Jana ne krije da se teško nosi s pubertetskim bubicama svoje ćerke, te da joj je potrebna pomoć u obuzdavanju naslednice.

- Iskreno da ti kažem, najsrećnija bih bila da nađeš dečka. Možda bi te taj neko malo smirio - rekla je pevačica, a kako su rana udaja i prekid školovanja usko povezani, Jana je imala odgovor i na to.

- Ne bi mi bilo drago kada bi odlučila da prekineš školovanje, ali šta sad. Reagovala bih kao i svaka majka, samo da si živa i zdrava, to je najbitnije.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".