Otkako je postao predsednik Crne Gore, Jakov Milatović i njegova supruga Milena pobrali su sve simpatije javnosti. On kao porodičan čovek bez mrlje u karijeru, a ona svojom odmerenošću. Na svom Instagram profilu Jakov Milatović rado sa javnošću deli porodične momente.

Tako je sada Jakov objavio video koji je posvećen njegovoj supruzi Mileni. Naime, dok se u pozadini čuju stihovi „Montenegrina, Montenegrina kao sirena iz morskih planina“, predsednik Milatović je snimao svoju ženu u restoranu.

Sada smo po prvi put imali prilike da Milenu vidimo u opuštenom izdanju. Uvek smo je u javnosti viđali besprekorno doteranu, u kombinacijama koje odišu prefinjenošću i klasičnim stilom koji ne izlazi iz mode.

 

 

Milena je uživala u pažnji koji je dobila od svog supruga obučena u lepršavu letnju bluzu, dok je kosu podigla u rep. Komentari na račun njenog izgleda i ponašanja samo su nizali.

"Ovo ne može da se isfolira, jednostavno obična i divna porodica", "Odavno nisam videla ženu koja u sebi ima toliko miline i dragosti", "Sve pravo i autentično. Vrednost, vrlina, ljubav. Milina za videti", "Koliko normalna žena", "Najbolja prva dama koju smo imali", samo su neki od komentara ispod objave.

(ŽenaBlic)

BONUS VIDEO: