Osnovne studije završio je na Ekonomskom fakultetu Univerziteta Crne Gore, sa prosečnom ocenom 10 i bio je student generacije, prenose domaći mediji.

Jakov je relativno novo lice na političkoj sceni Crne Gore - ima tek 37 godina, nešto manje nego što traje karijera njegovog protivkandidata Đukanovića. Ovaj političar javnosti je postao poznat kao ministar ekonomskog razvoja u Vladi Zdravka Krivokapića, kao i kandidat za gradonačelnika Podgorice.

Otac troje dece

I dok se o njegovom profesionalnom putu i napredovanju mnogo toga zna, Milatović je privatni život pažljivo skrivao od očiju javnosti. Ipak, neki osnovni podaci su poznati svima - njegova supruga zove se Milena, a zajedno imaju troje dece, ćerkice Saru i Anu i sina Davida.

Milatović se na svom Instagram profilu povremeno deli porodične fotografije sa različitih putovanja i drugih lepih prilika. On je na neke od političkih skupova vodio ne samo suprugu Milenu, već i decu, a oni su takođe i deo promotivnih spotova u njegovoj kampanji.

Foto: Instagram printskrin/jakov_milatovic

 

Foto: Instagram printskrin/jakov_milatovic

 

- Milena, deca i ja smo navikli da vikendom kupujemo na pijaci, a onda da zajedno spremamo ručak. To je naš porodični ritual - napisao je on jednom prilikom na Instagramu.

BONUS VIDEO:

CRNA GORA SE OPRAŠTA OD MILA: Slavlja uz vatromet u Podgorici, Baru, Pljevljima...

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".