Šest utakmica, devet golova. Leo Mesi (36) zabio je u svakoj utakmici od dolaska u Inter Majami, a njegova ekipa je slavila u svim susretima i izborila finale liga kupa u kojem će se susresti s Nešvilom.

Posle 17 sezona u Barseloni i dve godine u PSŽ-u, Argentinac je ovog leta napustio Evropu i potpisao za posljednjeplasirani klub istočne konferencije MLS-a. I ponovno se igra fudbala. Mesi je i u veteranskim godinama za dve klase bolji od svih igrača u Americi. Dominira, razigrava, zabija kao od šale. S druge strane, s njegovim ličnim obezbeđenjem nema šale!

 

Foto: Profimedia

 

 

Dejvid Bekam angažovao je Mesiju obezbeđenje koje ga dovodi i odvodi s terena, štiti od razuzdanih navijača i sve ostalo što podrazumeva čuvanje najboljeg fudbalera u istoriji sporta. U fokus javnosti, Mesijev bodigard dospeo je posle utakmice s Orlandom nakon što je viđen kako Mesija prati u stopu čak i dok Argentinac trči po terenu za vreme utakmice. Tamo gde je Mesi, tamo je i on, njegova senka.

 

Foto: Profimedia

 

 

NJegovo ime nije poznato javnosti, no navodno se radi o bivšem američkom specijalcu koji je bio na prvoj liniji oružane borbe u Iraku i Avganistanu. Svom poslu pristupa maksimalno ozbiljno i ima odrešene ruke da zaustavi svakoga ko pređe granicu. U tom trenutku on postaje zakon, a niko mu ne sme stati na put.

 

 

"Ovaj tip se ne za*ebava", "Skenira kao Ćavi u najboljim danima, Mesi je u sigurnim rukama", "Majami se dobro brine za najvećeg u istoriji", samo su neki od komentara.

 

 

BONUS VIDEO

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".