Шест утакмица, девет голова. Лео Меси (36) забио је у свакој утакмици од доласка у Интер Мајами, а његова екипа је славила у свим сусретима и изборила финале лига купа у којем ће се сусрести с Нешвилом.

После 17 сезона у Барселони и две године у ПСЖ-у, Аргентинац је овог лета напустио Европу и потписао за посљедњепласирани клуб источне конференције МЛС-а. И поновно се игра фудбала. Меси је и у ветеранским годинама за две класе бољи од свих играча у Америци. Доминира, разиграва, забија као од шале. С друге стране, с његовим личним обезбеђењем нема шале!

 

Фото: Профимедиа

 

 

Дејвид Бекам ангажовао је Месију обезбеђење које га доводи и одводи с терена, штити од разузданих навијача и све остало што подразумева чување најбољег фудбалера у историји спорта. У фокус јавности, Месијев бодигард доспео је после утакмице с Орландом након што је виђен како Месија прати у стопу чак и док Аргентинац трчи по терену за време утакмице. Тамо где је Меси, тамо је и он, његова сенка.

 

Фото: Профимедиа

 

 

Његово име није познато јавности, но наводно се ради о бившем америчком специјалцу који је био на првој линији оружане борбе у Ираку и Авганистану. Свом послу приступа максимално озбиљно и има одрешене руке да заустави свакога ко пређе границу. У том тренутку он постаје закон, а нико му не сме стати на пут.

 

 

"Овај тип се не за*ебава", "Скенира као Ћави у најбољим данима, Меси је у сигурним рукама", "Мајами се добро брине за највећег у историји", само су неки од коментара.

 

 

БОНУС ВИДЕО

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".