Sara je u vezi sa Žigom Soltarom i zaista uživa u ljubavi. Ona je otkrila da li planira da će uskoro možda stati na ludi kamen: 

- Planiramo da uživamo u ljubavi i da gradimo odnos bez pritiska "godina", društva, medija i slično. Sve će se desiti u svoje vreme.

Pevačica je opisala kako izgledaju njihove rasprave: 

- To su uvek konstruktivne rasprave. Šalu na stranu, mi se nikada nismo posvađali, već se zaista radilo o raspravama koje su proizilazile iz nesporazuma ili manjih nesuglasica oko nečega. Jedan od temelja našeg odnosa je predivna komunikacija, a u prilog nam ide i to što ni jedno od nas dvoje, čak ni u afektu, ne izgovara reči koje bi onog drugog mogle da povrede. Takvi smo i prema svim ostalim ljudima, a pogotovo uzajamno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

Potom se osvrnula na komentar mladog repera mihajla Veruovića Vojaža: 

- O, pa hvala dragom kolegi! Dugo se poznajemo pa je možda i pristrasan. I ja imam samo reči hvale za njega.

Kada je u pitanju duet sa njim, Sara je rada da nešto novo napravi sa kolegom na muzičkom planu: 

- Možda je vreme da se podružimo i u studiju. Prošle godine si pesmom "Muškarčina" izazvala veliku pažnju učešćem na domaćem takmičenju za Evroviziju. 

Otkrila je da li je upela da preprodi što nije predstavljala Srbiju na Evroviziji: 

- Verujem da svako ko se prijavi na Pesmu za Evroviziju priželjkuje pobedu. Šta god da radim, a ima veze sa muzikom, dajem svoj maksimum, tako je bilo i tada. Pevačima se ne pruža često prilika da na najbolji način predstave sebe, da imaju veliku scenu, scenografiju kakvu žele, plesače, svetlo... Moj primarni cilj je bio da imam jako dobar nastup i da obeležim to takmičenje. Naravno, bilo mi je žao što nisam otišla na Evroviziju, tim pre što je te godine bila u Italiji, ali daleko od toga da mi je sve to teško palo. Konstrakta je te godine na Evroviziji bila jedan od najutentičnijih izvođača. Ako je neko zaslužio da nas predstavlja, to je apsolutno ona.

Foto: Printskrin Jutjub/Red TV

 

Zatim je otkrila kako se uklopila kao dete kada je sa roditeljima došla da živi u Begrad iz rodnog Rima? 

- U Rimu sam živela do svoje šesnaeste godine, s pauzom između osme i jedanaeste. U Beograd sam se sa porodicom zvanično vratila 2009. godine. U tim godinama je nastalo mnogo divnih uspomena. Pamtim druženja po parkovima, šetnje, dečije kućne žurke... U osnovnoj, ali i u srednjoj školi sam imala fenomenalno društvo. S većinom tadašnjih prijatelja sam i danas u kontaktu, a mnogi su bili moji gosti u Beogradu. -izjavila je i dodala: 

- Zbog pauze koju sam upravo pomenula, prvi i drugi razred sam završila u Italiji, a takom treceg smo došli u Beograd. Trebalo mi je vremena da se naviknem, jer je ovde gradivo išlo ispred italijanskog, naročito iz matematike. Doduše, meni je bilo teško i zato što sam morala da se prebacim na ćirilicu, koju do tada nisam imala priliku da učim. Ta razlika u školskom programu došla je do izražaja i kada smo se definitivno vratili.

(Informer)

BONUS VIDEO: