Slavni glumac Bred Pit nedavno je bodrio našeg najboljeg tenisera Novaka Đokovića na finalu Vimbldona, a dok je gubio, Pit je živce smirivao tako što je grickao čips.

 

 

Ove fotografije obišle su svet i nema ko nije prokomentarisao kako je moguće da tako dobro izgleda u 59. godini, a da konzumira kalorične grickalice.

Pa, Bred je živ primer da je moguće, a sa njim u ekipi sada je i pop diva Jelena Karleuša.

JK je juče objavila novi album "Alfa", koji preti da bude najslušaniji album ove godine u Srbiji, a dok se pesme još uvek preslušavaju, Karli je pokazala kako je izgledalo snimanje spota i kavera.

U najavni video "Karly b*tch" ona je, kako smo saznali, uložiila 250.000 evra i snimala ga je na posebnim lokacijama, od kojih je jedna na aerodromu.

Foto: Instagram printskrin/karleusastar

 

 

U pauzama od snimanja, diva je odmarala pored aviona i grickala čips, što je danas podelila sa svojim fanovima na društvenoj mreži Instagram, a snimak je ubrzo počeo da se deli društvenim mrežama.

Jelena za par dana ulazi u 45 godinu, a mnogi komentarišu da nikad bolje nije izgledala. Figuru je dovela do savršenstva zdravom ishranom i vežbama, ali i ona nekad, kao što nam je pokazala, poklekne pred kaloričnom i masnom zanimacijom, kao što je čips.

BONUS VIDEO: