Ovaj blokbaster ispraćen je sa veoma velikim interesovanjem publike - karte za beogradsku premijeru, koja je održana 2. novembra u Kombank dvorani, prodate su za samo nekoliko sati.


Osim toga, uživo prenos crvenog tepiha je na društvenim mrežama pratilo više od 100. 000 ljudi, koliko je takođe pogledalo ovaj film u prva četiri dana njegove projekcije.

Reditelj “Južnog vetra“ Miloš Avramović rekao je da duguje veliku zahvalnost fanovima ovog blokbastera, kao i svim ljubiteljima dobrog filma.

- Naravno da je velika čast, ali i odgovornost ređati ovakve brojke, ali “Južni vetar“ je jedna velika familija, znali su oni šta mogu da očekuju od nas i šta ćemo im tek spremiti - poručio je Avramović.

Tokom jučerašnje projekcije u Požarevcu, gledateljka Marija Radošević izvučena je kao 200.000-ti gledalac, a tim povodom joj je ekipa filma uručila vrednu nagradu.

Od same premijere filma “Južni vetar” 2018. godine, bilo je jasno da je u pitanju vrhunski domaći kriminalistički triler - po rečima distributera, samo par meseci od početka prikazivanja tog ostvarenja u bioskopima, on je postao pravi regionalni fenomen.

Naredne godine, film je dobio nastavak u vidu televizijske serije, koja je takođe pobrala rekorde kao ubedljivo najgledanija TV serija sezone 2019/2020 u čitavom regionu.

Glumačku ekipu “Južnog vetra 2 - Ubrzanje“ čine Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Jovana Stojiljković, Predrag Miki Manojlović, Aleksandar Berček, Luka Grbić, kao i međunarodne zvezde Anastasija Everal, Marijan Valev i Zahari Baharov.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".